Voorgerechten

  • carpaccio van tonijn € 20,00
  • huisgerookte zalm, sausje van mierikswortel € 20,00
  • gefrituurde nobashi-garnalen, tartaarsaus € 17,00
  • kort gebakken tonijn, gemarineerde witte kool € 22,00
  • salade met grijze garnalen en gedroogde ham € 18,00
  • tomaat garnaal € 19,00 / € 24,00
  • tomatenroomsoep, balletjes € 7,00
  • dagsoep € 7,00
  • salade, gebakken geitenkaas €14,00
  • gedroogde ham, burrata en rucola € 17,00

Hoofdgerechten

  • kabeljauw,  kruidenkorstje € 27,00
  • gebakken zalm, fijne groenten  € 25,00
  • gebakken zeetong , botersaus en sla € 33,00
  • lams, seizoensgroenten € 27,00
  • parelhoenborst “Zingara”  € 23,00
  • kalfszwezerik, gebakken witloof € 32,00
  • steak ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 26,00
  • entrecôte ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 30,00

Nagerechten

  • moelleux van chocolade, vanille-ijs € 11,00
  • pannenkoek, sinaasappelsaus, vanille-ijs € 9,00
  • crème brûlée € 9,00
  • ijsassortiment € 7,00
  • dame blanche € 8,00

Terug naar menukaart