Voorgerechten

  • carpaccio van tonijn € 15,00
  • huisgerookte zalm, sausje van mierikswortel € 17,00
  • gefrituurde nobashi-garnalen, tartaarsaus € 16,00
  • tartaar van verse zalm, avocado €17,00
  • scampi’s lookroom € 16,00
  • tomaat garnaal € 18,00
  • tomatenroomsoep, balletjes € 6,00
  • dagsoep € 6,00
  • salade, gebakken geitenkaas €12,00
  • burrata, gedroogde ham en tomaten € 16,00

Hoofdgerechten

  • kabeljauw, kruidenkorstje € 24,00
  • gebakken zalm, witte wijnsaus  € 22,00
  • gebakken sliptong ( 2 stuks ), botersaus en sla € 24,00
  • lamskroontje, witloof en gratin € 26,00
  • hertenfilet, herfstgarnituur en in kalfsjus gekookte aardappelen € 28,00
  • kalfsfilet, boontjes € 24,00
  • steak ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 25,00
  • entrecôte ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 28,00

Nagerechten

  • banana split € 8,00
  • crème brûlée € 8,00
  • ijsassortiment € 6,00
  • dame blanche € 7,00
  • pannenkoek, sinaasappel en vanille-ijs € 8,00

Terug naar menukaart