Gerechten
Voorgerechten
- carpaccio van tonijn € 20,00
- huisgerookte zalm, sausje van mierikswortel € 20,00
- gefrituurde nobashi-garnalen, tartaarsaus € 17,00
- kort gebakken tonijn, gemarineerde witte kool € 22,00
- salade met grijze garnalen en gedroogde ham € 18,00
- tomaat garnaal € 19,00 / € 24,00
- tomatenroomsoep, balletjes € 7,00
- dagsoep € 7,00
- salade, gebakken geitenkaas €14,00
- gedroogde ham, burrata en rucola € 17,00
Hoofdgerechten
- kabeljauw, kruidenkorstje € 27,00
- gebakken zalm, fijne groenten € 25,00
- gebakken zeetong , botersaus en sla € 33,00
- lams, seizoensgroenten € 27,00
- parelhoenborst “Zingara” € 23,00
- kalfszwezerik, gebakken witloof € 32,00
- steak ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 26,00
- entrecôte ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 30,00
Nagerechten
- moelleux van chocolade, vanille-ijs € 11,00
- pannenkoek, sinaasappelsaus, vanille-ijs € 9,00
- crème brûlée € 9,00
- ijsassortiment € 7,00
- dame blanche € 8,00
restauranttheater
2023-01-19T15:24:31+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Accepteren Verder lezen Privacy & Cookies Policy