Traiteur – afhaalgerechten

Gelieve de gerechten ten laatste
één week vooraf te bestellen

Voorgerechten :

  • terrine van ganzenlever en portogelei: € 14,00  
  • terrine van verse vis  (vanaf 8 personen): € 15,00
  • tomaat met grijze garnalen: € 16,00
  • kreeft “Belle-vue” met sla en sausjes (700 gr): € 44,00
  • tomatenroomsoep (per liter): € 8,00
  • kreeftenroomsoep (per liter): € 20,00

Hoofdgerechten :

  • kalkoenborst met seizoensgroenten: € 15,00
  • hert met garnituur: € 24,00 ( seizoen )
  • zeetongrolletje gevuld met prei, mosterdsaus: € 26,00
  • gepocheerde kabeljauw met julienne van groenten witte wijnsaus en puree-aardappelen: € 22,00

Nagerechten :

  • chocolademousse: € 4,00
  • ijs met vers fruit: € 7,00
Terug naar menukaart